söndag 5 februari 2012

Tyskland ska bli Tyskland igen

Thomas Carstens

Är väldigt glad just nu, har precis varit nere i stan och lyssnat på Hitlers tal, gillar verkligen Hitler han får med sig hela folket vi kommer bli som en grupp förenade älskar den känslans ska slås för mitt land. Efteråt pratade jag lite med bröderna Walter och Max. Och dom berättade att dom också hade varit i München och hört Hitler tala.

Vi snackade ett tag till om Adolf och hur vi tyckte att han skulle göra tyskland till ett mycket bättre land. Jag märkte inget av att ekonomin i tyskland har blivit sämre jag visst bara att nazisterna skulle fixa det, under nästan hela 1920 talet studerade jag nazisterna politik och framförallt Hitlers bok, hela jag blev nästan besatt av honom.

Mor är sjuk, läkaren säger att hon har drabbats av ett virus läkaren vet inte ifall det är lunginflammation mor drabbades av ett virus som sprids i Northeim. Jag hjälper henne så gott jag kan men det är svårt för att få tag i läkemedel och läkaren för det väldigt eftertraktat.

Har fått ta över hennes jobb medan hon är sjuk. Det är en av dom saker som mor pratat på om mest. Förlora inte det här jobbet det är viktigt, Arbetslösheten stiger och stiger i Tyskland, om vi förlorar jobbet så kommer vi inte ha något. Mor lyssnar för mycket på radio tycker jag.

I allmänhet tycker jag att alla överdriver den här ekonomiska krisen ge bara makten åt Nationalsocialisterna så kommer allt lösa sig eller det är i alla fall vad dom lovar. Och man ska alltid hålla det man lovar det är en sak som far alltid sa till mig.

Här om dan var det riksdagsval. Blev stolt över Northeim när jag hörde att såpass många hade röstat på NSDAP. Har ochså lärt känna en ny vän Urs Walter han leder en grupp slagkämpar från SA. Blev frågad ifall jag ville vara med det är klart. Så nu går vi runt på gatorna i Northeim och bekämpar alla som inte tror på NSDAP eller som är Judar, har fört in en liten regel i bageriet säljer inte längre till judar. Det är det enda rätta, vill inte ha deras smutsiga pengar som tyskland har kämpat för tänker göra allt för att NSDAP ska vinna och Tyskland ska bli Tyskland igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar