tisdag 31 januari 2012

Ett land kan inte styras av hat

Klaus Kreidl

Allting började denna morgon då jag skulle dricka mitt gröna te. Jag tog fram den tidningen jag vanligtvis brukar läsa i princip varje morgon och såg något fruktansvärt redan på första sidan, Hitler hade blivit vald till rikskansler. Jag kunde inte tro mina ögon, allting gick så snabbt, det var inte så länge sen han satt i fängelse och nu ska han leda landet?

Alla skrattade åt Hitler och hans idéer, allting började förändras då han släppte sin första bok. Jag läste flera sidor ur den av ren nyfikenhet men slutade genast då jag insåg hur rasistisk och ondskefull den var, ren hjärntvättning! Jag kan allvarligt talat erkänna att Hitler är en bra talare som har det lätt för att övertala andra, men det han försöker övertala folket är bara brutalt och oacceptabelt. Det känns som att Hitlers parti redan leder landet, han gör det nästan omöjligt att vara socialist pga av den enorma stressen han lägger på människorna.

Jag är övertygad om att jag inte är den enda som har negativa åsikter om Hitler, ett land kan inte styras av hat. Problemet med alla människor är att de håller det inom sig vilket är exakt vad Hitler har planerat genom allt våld han utsatt invånarna för. Det nasistiska partiet har också skapat så att alla är osäkra och hatet växer hos människorna, man hatade nu t.o.m sina grannar eftersom att man inte kunde lita på de.

Jag har personligt sett ett flertal personer gå in i sjukhus för att de behöver medicinsk vård men får de det? Alla tvekar på vad de ska göra istället för att agera och rädda liv, istället dör ännu mer människor i onödan. Tyskland är nu längre inte lika fattigt och valutan har gått upp i taket men man kan fortfarande inte hjälpa människorna. Det finns människor som är glada för att Tyskland har förändrats, de tänker bara på att maten nu inte kostar en förmögenhet och att deras personliga ekonomi stiger drastiskt men landet mår ju fortfarande dåligt av allt våld! Hitler säger att allt det onda inte kommer att påverka oss men vi vet alla att det är trams!

Jag har en fruktansvärd oro om att det kommer bli ett krig snart. Jag tar redan den här tiden som så kallad "krigstid" men det kan absolut bli värre då Tyskland kommer att försöka och ta över världen. För mig låter det bara som en 3 årings dröm, vem ville inte ta över världen vid den unga åldern? Jag har faktiskt bestämt mig för att skaffa ett vapen för att skydda mig, jag känner att ondskan inte är långt ifrån, nästan så att man känner lukten av den. Den så kallade "nazistiska polisen" är de som är mest våldsamma, istället för att hålla ordning och reda söker de bara upp människor som de kan bestraffa. Det är de som har skrämt upp de andra partierna så att de har avstått från att anordna viktiga möten med mera. Nazisterna är enligt mig en stor krigsorganisation som definitivt inte bör styra landet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar