onsdag 30 maj 2012

Jag är glad att de försvinner

Paul von Duhn

Äntligen! Nu är Hitler president, och det finns inget som kan stoppa honom! Lyckan i min familj är total! Han har även ändrat en del lagar, till exempel förbjudit andra partier. Vissa tycker att det är fel, men jag håller inte med. Vi kan inte låta planen för det perfekta Tyskland bli förstörd av några som har andra åsikter, då är det bättre att förbjuda dem.

Judarna får nu mindre och mindre rättigheter, vilket är otroligt bra.Till exempel på sjukhusen, där tyskar har rätt att gå före judar. Jag vet att Theodor Lewald är väldigt upprörd över detta, och även Heinrich Wenkel, som var på sjukhus men blev nerputtad i kön. Judesvin, de förtjänar inget annat. Synd att han inte dog där på sjukhuset. Då hade det varit en jude mindre i staden.

Många judar i Northeim har nu lämnat tyskland, och det är inte bara i Northeim, utan i hela landet, som judarna flyr. Jag är glad att de försvinner, men det skulle vara bättre om de dog. Då skulle de inte bara låta bli att smutsa ner tyskland, då skulle de inbte kunna smutsa ner världen över huvud taget.

Alla SA-ledare har blivit avrättade, så att de inte ska kunna hota Adolf Hitler. SS och Gestapo gör ett bra jobb enligt mig, alla som står i väger för Hitler måste undanröjas. Och det är tyligt att det fungerar, för det blir bara fler och fler som blir medlemmar i Nationalsocialistiska arbetarpartiet.

Det är även värnplikt för alla nu, och många verkar spekulera i om Hitler tänker dra ut i krig inom kort. Jag föredrar att inte spekulera, utan jag litar på att Hitler kommer göra det som är bäst för Tyskland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar